Welkom bij Buggy rijden Breda!

Het adres in Brabant voor een gezellig en actief dagje uit voor iedereen! U bent van harte welkom bij ons voor onder andere een interactieve bedrijfsuitje, een familie uitje een vrijgezellenfeest om nooit te vergeten of een leuk dagje uit met uw vriendengroep en/of familie.

De buggy’s, ook wel Go-karts genoemd, zijn vergelijkbaar met karts. Ze zijn gemaakt voor terrein rijden, dus zijn goed geveerd en hebben een beschermende rolbeugel en goede gordels. Buggy rijden is geschikt voor iedere rijstijl, van heel voorzichtig tot het ruigere werk op onverharde wegen.

onvergetelijke avontuur

Met uw gezelschap kunt u bij ons terecht voor een onvergetelijke avontuur!

Voor of na het rijden is het mogelijk om gezellig voor/na te genieten met een drankje aan de bar. Ook kunt u bij ons terecht voor een heerlijke lunch, barbecue of diner.

Wij zorgen voor een gezellige en goed geregelde activiteit waarover nog lang wordt nagepraat!

Tijdens het buggy rijden ga je rondrijden in de mooie buitengebieden van Breda. De tour vindt plaats onder begeleiding. De startlocatie ligt op ongeveer 15 minuten rijden (met de auto) van het centrum van Breda.

Wij vertrekken vanuit een bosrijke omgeving aan de Rijsbergsebaan 9 te Breda.

Can-am Maverick

Als enige in Benelux bieden wij u aan om offroad te kunnen rijden in de allernieuwste: Can-am Maverick buggy’s uit 2020 en bereiken met gemak een snelheid van 45km per uur!

Hij is geschikt voor vele soorten terrein. Ze zijn uitgevoerd met een stevige kooiconstructie en gordels zorgen voor de veiligheid. Hierdoor is het dragen van een helm niet verplicht en kun je nog meer van het uitzicht genieten!

Algemene voorwaarden

Minimaal 48uur van te voren, hierna vervalt de restitutie.

Het minimale aantal buggy’s per rit is 2 (1 tot 2 personen per buggy).

Bij aanvang dient er €300,- borg contant te worden voldaan.

Het is verboden om voorafgaand aan de rit alcohol en of drugs te gebruiken. Wij hebben het recht om u te weigeren wanneer u deze regel niet naleeft! Hiermee vervalt het recht restitutie.

De buggy’s hebben een motorkenteken, maar de bestuurder dient wel minimaal 3 jaar in het bezit te zijn van een autorijbewijs B. Zonder rijbewijs kun je alleen meerijden! Je dient een geldig rijbewijs mee te nemen op de dag van de tour.

We raden ten zeerste af om deel te nemen aan de buggy tour wanneer je zwanger bent. Wanneer je deelneemt aan de tour is dit geheel op eigen risico!

Je krijgt een bril te leen maar dient zelf voor gepaste kleding te zorgen die vies mag worden! Je kunt niet douchen na de tour en we raden daarom aan om het volgende mee te nemen:

  • Schone handdoek voor het opfrissen na de rit
  • Stevige dichte schoenen die vies mogen worden
  • Setje (oude) kleding die vies mag worden
  • Regenpak. Dit is zeker aan te raden wanneer het geregend heeft i.v.m. modderige paden.
© Copyright - Buggy Rijden Breda